(Android/iOS) War Machines: танковые бои cheat code multe pietre prețioase
Feb 23, 2022 15:28:09 GMT
Post by krafvatelsittsed on Feb 23, 2022 15:28:09 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ War Machines: танковые бои ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ War Machines: танковые бои IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code multe pietre prețioase ▞▞▞
▞▞▞ War Machines: танковые бои 2022 version ▞▞▞
Acesta este un joc atât de frumos. Îmi plac aceste jocuri, puteți face cu toții mai multe jocuri ca acesta. Mulțumesc 😊
Ar trebui sa poata juca doar jucatori de nivel apropiat in acelasi war.... Si in alta ordine de idei, chestiile cumparate de la "customize" ar trebui sa fie permanent sau cu perioada mult mai mare de utilizare... Dupa ultimul update (18.12.2018)....jocul se blocheaza... Update 01.2022 Ar trebui sa pot juca doar cu acelasi tip de tancuri( tier) ...nu la t3, sa nimeresc adversarii cu t 5 full..
War Machines: танкова армія Екшн ncd
Prea se exagereaza cu cerseala. Nu bagi bani nu primesti mai nimic 1***
Distracție nu este nevoie de bani dacă nu te deranjează să petreci timpul.
Jocul a fost bun. Treci la nivel și nu luptă corect cu tancurile de nivel superior la care nu ai nicio șansă. Upgrade-urile sunt incredibil de prea lungi.
Vreau ca în acest joc să fie funcția monedei să devină schimbare în diamante. imi place foarte mult acest joc. Acest joc este mai bun decât pubg. Pubg este un joc online plictisitor, dar mașinile de război este cel mai bun joc de la pubg.
Emoționant, multă acțiune.
Super.
War Machines: Tank Army Game የእንቅስቃሴ uki
OFER mașinilor de război ★★★★★ STELE E un joc distractiv absolut realist pe care să îl jucați pe telefonul mobil, niciodată pe computer, nu sunt atât de multe lucruri diferite pe care le puteți colecta pentru a le realiza pentru a vă face rezervorul atât de minunat pe cât doriți Îmi place grafica de Halloween moduri în care o faci așa cum vrei. Cinci stele de la mine.
NU TREGI PREMIUM! DACĂ UTILIZAM CARDUL CADOU GOOGLE PLAY PENTRU SUB, ACEI Spun „Din păcate, App Store, iTunes și cardurile Google Play nu sunt metode de plată valide pentru abonamente”. ÎNTR-ADEVĂR?? WOW!! DE CE ESTI ÎN MAGAZIN dacă nu ai încredere în cărți de joc? Si vrei detaliile cardului?? Asta e afacerea ta adevarata!!
Crime Secrets: Crimson Lily Приключенски ifhn
Distracție zilnică, dar Google își ia o veșnicie să permită achizițiile din contul meu din cauza băncii și/sau managementului meu care nu urmăresc Google, iar asta a fost acum peste un an, ajutor!!
Lăsați jucătorii/utilizatorii să schimbe muniție care este rar folosită pentru muniție mai bună. Acest lucru ar fi mult mai util.
Distractiv de jucat, dar vrea mulți bani!
Jocul este grozav, dar sunt profund frustrat, nu știu ce se întâmplă cu personalizările mele, ele dispar de fiecare dată când schimb un rezervor și, deoarece vreau să-l echipez din nou, necesită un rezervor de nivel 2, vă rugăm să remediați această problemă, deoarece sunt mă gândesc serios să renunț
Interesant doar la nivelurile incipiente, la un anumit nivel rezervorul este făcut din carton și este anihilat de o singură lovitură a unui tip care plătește bani. Nu este un joc GRATUIT.
War Machines: Tank Army Game Акционе zfm
Cheltuiesc mulți bani pe acest joc și nu știu de ce mă pierd semnalul tot timpul și mă scot din joc când am un scor bun. De asemenea, dacă plătesc pentru premium de ce sunt prea multe reclame 😐 dacă asta continuă așa, nu îmi voi pierde banii și timpul. Hei, percepi mulți bani și diamante pentru tot.
Jocul trebuie să fie mai ușor pentru a obține rezervoare și upgrade-uri mai bune fără a cheltui bani reali, în afară de faptul că este un joc decent
Nu este ceea ce mă așteptam, grafica nu a fost la fel de bună pe cât arăta în reclame, dar jocul în sine este ok.
joc foarte scump
Dacă nu doriți să cheltuiți o mulțime de bani, căutați în altă parte. Este nevoie de atât de mult pentru a crește nivelul dacă nu cheltuiești bani și, cu cât te apropii mai mult de a crește nivelul, cu atât ei te îngreunează.În sfârșit m-am supărat și am șters. Timp suficient¹ pierdut
Joc grozav, cu excepția întârzierilor de conectare și a deconectărilor. Nu sunt sigur ce s-a întâmplat, dar este stricat. Primiți recompense de ladă care uneori, când sunt deschise, sistemul se blochează. Am cumpărat o specială pentru 9,99 USD.a venit cu o ladă de platină pe care nu am primit-o pentru că sistemul s-a defectat. Am contactat asistența pentru clienți și nimeni nu mi-a răspuns. NU FACEȚI CUMPĂRĂRI ÎN JOC VA VOR PĂSTRA.
Captivant
Mi-e greu să-mi mișc rezervorul
Un gunoaie absolut. Probleme de sincronizare. Airdrops plutind în aer. Butonul de declanșare are o întârziere de uneori o secundă întreagă. Tancurile în care trageți dispar. Alte tancuri suferă daune și sunt reparate fără pierderea sănătății. Oricine plătește bani pentru acest joc este un prost. Dezinstalat după obținerea rezervoarelor de nivelul 2.
A început acum câteva luni ca fiind un joc bun, dar în ultimele 60 de zile bătăliile au devenit nepotrivite. Cel mai recent gratuit pentru toate bătăliile a avut un tanc ucide și alte 21 de tancuri în 3 minute. Nimeni altcineva nu a avut nicio șansă, deoarece o lovitură asupra tuturor a fost uciderea de la un jucător.
Este bine. Ofertele speciale care sunt „o dată în viață” îmbătrânesc. Dezvoltatorul trebuie să știe că acest lucru nu mai este doar pentru copii. Shooters sunt distractive!
Costurile articolelor cresc exponențial, cea mai mare parte nu poate fi realizată fără plata
Joc frumos, dar afectat de problema plății per evoluție.
Odinioară era un joc distractiv, dar practic acum, cu excepția cazului în care plătiți pentru a juca! Tot ce sunteți este practica țintă pentru oamenii care plătesc pentru cele mai bune upgrade-uri! și cele mai bune tancuri! deci dacă vrei să fii într-o dispoziție proastă! in 3 minute! este un joc grozav de jucat! ca doar vei muri mori si mori! atat de trist ca imi placea atat de mult jocul asta! dar acum mi se pare imposibil să cred că am pierdut atât de mult timp upgradându-mi rezervorul, cheltuind milioane pe upgrade-uri! Doar să mor mereu! jocul continuă să se defecteze?
War Machines: Tank Army Game Action oato
Întotdeauna mi-a plăcut, încă o va face mereu! Ar fi tare dacă ai cânta niște Iron Maiden în fundal pentru muzică! Iată geniul care a creat acest joc! Este vorba despre a lua ceea ce ai primit, da tot ce ai mai bun și a te întoarce pentru mai mult!
Joci înșine e bun dar ar fi mai bun dacă ar avea o grafică mai bună
Joc grozav prea multe trucuri, dar cu o mică ajustare ar putea fi corectată, puțin cam scumpă și conținutul cutiei foarte slab
Este un joc foarte bun mai ales pentru copii👌👌
Este un joc distractiv, dar vrea să continui să cumperi totul pentru a merge înainte. Prețurile sunt prea mari pentru ceea ce primești. Dar totuși un joc distractiv de aruncare în aer a tancurilor!!!!!!