Post by krafvatelsittsed on Feb 23, 2022 15:31:26 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Cafe - Food Chef ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Cafe - Food Chef IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ pirate toate ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Cafe - Food Chef 2022 version ▞▞▞
Este un joc bun, atât de divertisment în telefonul meu, doar că îmi place 🥰😍
Așa că îmi place este un joc creat pe care îl caut de ani de zile. Nu există alte jocuri ca acesta. Chiar îmi doresc să poți face upgrade-urile singur. Și că are nevoie de un concept mai consistent, comută prea mult între scene, ceea ce elimină entuziasmul. Aveți nevoie de un program de recompense mai multe animații, upgrade de caractere, grafica este o idee grozavă este grozavă. Pur și simplu pare făcut ieftin. Încorporați aceste lucruri mici și acesta este un joc de 5 stele
Este foarte frumos
Este un joc grozav
😍😘❤❤❤❤
Grafica nu este bună pentru joc, nu are o mulțime de reclame așa cum promite un alt recenzent, dar pur și simplu nu este pentru mine
Rugih Chimie
Nu are o alegere de mâncare de care am nevoie, așa că sunt blocat, vă rog să reparați
Este distractiv de jucat, dar trebuie să descărcați nivelul 28 și nu termină descărcarea. Este blocat pe „Obținerea datelor de la server, așteptați”, sunt conectat la WiFi nelimitat, dar încă nu funcționează.
Cooking Cafe - Food Chef आर्केड गेम frlc
Ok, dar când ajungi la un nivel îți cere date
Cooking Cafe - Food Chef Pelihalli mkko
Vă mulțumesc vouă și restului Indiei și voi reveni la lucru
Sunt bucătar
Nis.. Îmi place jocul
Sana poate elibera încărcarea
Acesta este un joc foarte prost isase koi download mat Karega
Nu se poate descărca nivelul 28!!!
Este un joc foarte frumos și îmi place acest joc, dar după nivelul 28 au folosit internetul pentru a juca nivelul următor, așa că este sărac, dar îmi place foarte mult și mă bucur să joc acest joc
Frumos de jucat
Aș dori ca dacă mai sunt locuri de rezervă, clienții vor merge automat la scaun în loc să încercați să le puneți acolo, astfel încât mai puțini oameni să stea în picioare
Acest joc este doar pierdere de timp. Du-te și citește cărți în loc de acest joc.
Este un joc bun și mi-a plăcut mult să îl joc. Dar ar fi bine dacă am putea descărca mai mult de un nivel atunci când vine vorba de descărcarea următorului.
Este cea mai mare îngrijorare să ne provoace eu, eu și sper că ești ocupat să fii conștient de comali, tu eu, de asemenea, al 8-lea 92 creier și este eu dragonul a trimis e-mailul stânga leul cântecul meu zombie crush și vreau doar
Big ca❤ ♥ ️❤ ♥ ️❤❤🔝🔝🔝🔝🔝💯🔝💯🔝💯❤ ♥ ️ ♥ ️❤🤗🤗🤗🤗😘😘😘😘😘😘😘😘👏👏👏👀👀👀👀👀👀
Minunat joc
Îmi place jocul. mai ales acest tip de joc.
Acest joc este atât de distractiv, a trebuit să-l descarc pe tabletă și pe telefon. Este ca și cum ai lua unul dintre acele jocuri cu bucătarul și l-ai fi făcut ca o cină, dar mai puțin stres. Toată lumea trebuie să joace asta măcar o dată.
Îmi place ideea ca fiecare nivel de la 3 la 4 să primești aceeași cantitate de mese și nu cred că acest joc are cu adevărat dezavantaje, cu excepția faptului că, uneori, cu încărcare, poate dura mai mult decât imaginea 😉😁☺
Foarte foarte dragut
imi place jocul asta
Cooking Cafe - Food Chef آرکید hvny
Cooking Cafe - Food Chef Spillehall crlb
Ku6 round khaltahe download karne parte ha 😔😔 Wsa game a6a ha 🙂🙂 download karne karna a6a nahi lagta
Salut 😌👋 esti 💖😄 bine 👍😊
Bun joc, dar să mă gândesc că va trebui să descarc fiecare etapă (după nivelul 28) după ce cea anterioară e nasol. De ce nu pot descărca toate nivelurile deodată sau cel puțin 20 sau 30 de niveluri deodată.
Îmi place acest joc, mă face să mă simt ca un bucătar bun
Îmi place atât de mult acest joc încât nu trebuie să gătești 👌❤️❤️❤️🧡🧡🧡🧡❤️❤️❤️💜
Distribuie aceste jocuri la jocurile mele
Jumanji: Epic Run Eventyr uffl
Când atingeți nivelul 28, 29, 30, se poate utiliza conexiunea la internet
Este un joc foarte, foarte uimitor
Cea mai bună gătit
Este atât de frumos, de fapt. Mulțumesc
E doar ok
cam greu la inceput
Este un joc foarte bun imi place
WOW 😲😲 este atât de uimitor și îmi place că este ca și propriul tău restaurant în telefon 👍👍
Ελλάδα
Tannu saikh
Aș dori să-l descriu ca pe un tip de joc de restaurare speedrun. 5 stele pentru că îl pot juca pe vechiul meu telefon cu memorie limitată disponibilă, nu atât de multe reclame.