Post by lajumanamci on Feb 24, 2022 20:01:49 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hoop Stars ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hoop Stars IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod sok állóképesség ▞▞▞
▞▞▞ Hoop Stars 2022 version ▞▞▞
Túl sok hirdetés. Szinte minden játék után van egy hirdetés. Ezenkívül ez a játék ugyanazok a botok ellen folyik újra és újra, a többjátékos játék elszalasztott lehetőség volt. Ha ebben a játékban kevesebb hirdetés lenne, és valódi emberek ellen játszhatnál, akkor jó lenne. Megértem, hogy egy ingyenes játéknak bevételi forrásként reklámokra van szüksége, de túl sok ilyen játék van, amelyet néhány percnyi játék után kénytelen eltávolítani, mivel a hirdetések elviselhetetlenek. Soha többé ne játssz ilyen játékot.
A játék szórakoztató, de nem játszol senkivel, úgy tűnik, hogy egy bottal játszol. Szuper egyszerű játék, és mindig nyersz. Akarod érezni, amit én éreztem? Indítsa el a játékot, és ne csináljon semmit, csak figyelje, hogyan játszik a másik játékos.
Nagyszerű időgyilkos, de óriási probléma a hozzáadások, tudom, hogy kell néhány, de nekem minden meccs után van 1-2, olyannak kell lennie, mint minden 3. versenyen, akár törölhetem is emiatt.
Csodálatos, egyszerű koncepció. Sokkal jobb lenne, ha a botok megfelelnének a játékosok képzettségi szintjének, és képesek lennénk másokkal játszani, vagy barátokat kihívni.
Ez rendben van, néha unalmas, mert nem igazán játszol online, csak úgy tűnik, mintha az lenne, véletlenszerű karaktereket generál, amelyek úgy néznek ki, mintha online lennél, de ha kikapcsolod a Wi-Fi-t és az adatforgalmat, továbbra is lejátszhatod a játék pontosan ugyanazokkal a karakterekkel
Annyira ismétlődő és mindig ugyanaz. Még ha nem is mozogsz, a másik játékos mindig kap 2 pontot max. Annyira nyilvánvalóan botok, hogy az már aggasztó. Ráadásul az összes láda oda van kötözve, ahol mindig meg kell néznie egy hirdetést, hogy elnyerje a nagydíjat.
Szerintem nyilvánvaló, hogy a többi játékos bot. Szó szerint minden alkalommal nyerek, amikor még nem veszítettem el meccset. Valójában csak annyit tesznek, hogy „nehezítsék” az egészet, ha több pontot kell szerezni. Csak ülök az alján és nem nyomok semmit, és a másik "játékos" úgy néz ki, mintha meg sem próbálna a labda közelébe kerülni.
Túl sok hirdetés van! Szinte minden meccs után megjelenik egy hirdetés, ez nevetséges! Ez egy szórakoztató játék, de a hirdetések miatt nem akarok vele játszani.
A játék eleinte szórakoztató, de a számítógépek kicsit szívás. Bárcsak valódi online 1v1 lenne, még nem veszítettem el meccset, és jó lenne, ha lenne egy tényleges verseny, vagy akár egy rangsorolt ladder. Talán van egy mesterséges intelligencia és online mód? Ezenkívül sok hirdetés van. Amikor ezeket a problémákat megoldják, megváltoztatom a véleményemet
Ez a játék sok hirdetést tartalmaz. Minden játék után van egy hirdetés. Nem csak, hogy a játék nem kihívás, hanem olyan egyszerű, hogy unalmassá vált. Az ellenfél vagy a számítógép nem versenyképes.
Kicsit nehéz, ha nem szereted a kemény játékokat, nem ajánlom neked, de kipróbálhatod magad, és értékelheted a játékot
Szeretem ezt a játékot, hogy segítsen eltölteni az időt, ha szükséges. A kihívással azonban nem kell várnia egy bizonyos ideig, mielőtt teljesítheti a következő kihívást.Ráadásul még ha lejár az idő, még mindig nem enged be játszani. Látok egy kört, ami megy, megy és megy. A 18. napon vagyok, ez 2 napja volt, és még mindig nem enged be játszani. Nem jó a kihívás részhez!!!!
Szórakoztató, de hamar megunod. Ezenkívül úgy tűnik, hogy csak botok ellen játszol, nem valódi emberek ellen.
Mit mondjak... Botok, botok és még több bot. Láthatja az útjukat, amelyre programozták őket. Remek ötlet, csak kívánja, hogy a több mint 10 millió letöltéssel szembemenjen egy valós emberrel. A játék mechanikája zseniális, ezért a 2 csillag. De kérem, tegye lehetővé a párkeresést. Annyira nyilvánvaló látni, hogy valójában nem egy igazi személyt alakítasz.
Nagyon rossz játék! Mert minden meccs után vannak hirdetések. Nagyon frusztráló 🤬
Buta ellenfelek nem is kihívás. Remek játék, de az élő ellenfél jobb lesz. Ezért fogom eltávolítani.
Szuper
Jó játék!
Hoop Stars Аркаде lhlz
Nagyon szórakoztató, de nincs kétségem afelől, hogy én vagyok a mesterséges intelligencia ellen, bár valahogy mindig mindig ugyanazon az oldalon kötsz ki minden játékban, minden játékos úgy néz ki, mintha a nevük a releváns dolgok generátorától származik. Ez egy olyan játék, amely azt akarja elhitetni veled, hogy csodálatos vagy, így gyorsan meghaladhatod a szinteket és több hirdetést nézhetsz
Azon gondolkodtam, hogy mi ez a jó játék, de HÁT, meglepődtem 😲, hogy egy ilyen játék az egekig hoz téged és az érzéseidet. Hagyja figyelmen kívül a rossz véleményeket, mert úgy gondolom, hogy jó véleményeket fog kapni. A rossz kritikákat végleg elpusztítják! Kérem, találjon fényt a szívében, aki valaha ezt a játékot készítette. Sok sikert a további jó értékelésekhez. Na jó, szia !
Szórakoztató időhúzás, de hamar megunod az ismétlődést. Ha azonban szeret nyerni, akkor ez a játék a legjobb választás, mert rendkívül könnyű nyerni. Megértem, hogy a játéknak hirdetésekre van szüksége, de az időzítés egy része túl sok. Ezenkívül nincs zene vagy hang ebben a játékban, hacsak nem egy hirdetésből származik, így hirdették a játékot.
szép játék és a telefonomon tartanám, de a reklámok mennyisége nevetséges. nem tehet semmit anélkül, hogy nem lát hirdetést.
Túl sok hirdetés nem tetszik. Egy játék után megjelenik egy hirdetés. Eltávolítom ezt a CBA-t
1. Ez nem egy online játék 2. A robotok túl egyszerűek 3. Ha a nem gombra kattintok, köszönöm, hogy nem nézek meg egy hirdetést, továbbra is lejátssza a hirdetést 4. Hiányos
Szórakoztató játék DE minden egyes lépés után videókat kell nézni. Még a hirdetéseket is meg kell néznie ahhoz, hogy megnyerje a szint megnyerésével már megszerzett díjakat. Gyorsan lemerült az akkumulátor!
Jó móka, de nem kihívás, nyerj mindig úgy, hogy alig próbálkozol, és még csak frissítést sem hajtottál végre, hogy megszabadulj a hirdetésektől, amelyek borzasztóan bosszantóak.
Igazán szórakoztató olmost legyőzni a játékot Igazán nem érdekelnek a hirdetések, de szükségem van többjátékosra, de minél többet játszol, annál nehezebb lesz legyőzni az ais-t
Remek játék, de egy idő után ismétlődővé és unalmassá válik. De nagyszerű munka.
Nogyon jó játèk. 👌
A mókás koncepció nagyon élvezetes volt, amikor néhány alkalommal elindítottam az alkalmazást. Terhelésre összeomlik, minden-két meccs után lefagy. Eltávolítottam és újratelepítettem, és megpróbáltam leküzdeni az összeomlásokat, hogy minden esélyt megadjak a játéknak.Ha valaha is teljesen készen van, akkor mindenképp próbáld ki még egyszer
A játék rendben van, és túl egyszerű, de szükség van egy online módra, és arra kényszeríti, hogy hirdetéseket nézzen, hogy megkapja a jó jutalmat. De egyébként jó ötlet, készíts online módot, és jobban értékelem
Hoop Stars Arcade lqe
Összességében szórakoztató. De amikor megérkezett a frissítés, sokkal nehezebb lett, mint korábban. A 13. versenyen vagyok, és ez gyakorlatilag lehetetlen. Remélem a következő frissítésnél könnyebb lesz. A reklámok sem segítenek. Reklám minden meccs után? Őrület, mennyi reklám van ebben a játékban.
Nagyon szeretem ezt a játékot, de... néha a karakterem időről időre megállt, amitől mérges vagyok.
Hoop Stars Arkadne igre ijh
eleinte szórakoztató volt, aztán nagyon unalmas lett. biztos, hogy a multiplayerben az ellenfelek is botok. mindegyiknek ugyanaz a neve, és így ugyanazok a mozdulatok. szórakoztató, csak néhány játék után unalmas lesz
Istenem
Nagyszerű játék, de azért tettem 4 csillagot, mert sok a hirdetés, de ez egy nagyszerű JÁTÉK!!!
A játék koncepciója nagyon jó, de a játék úgy tűnik, mintha online játszana, miközben valójában a számítógép ellen játszik. Túl könnyű nyerni.
Túl könnyű. Szándékosan kihagytam a labdát vagy 2 percig, csak hogy lássam, tud-e gólt szerezni a bot. 180 másodperccel később egyetlen pontot sem szerzett. 0% Kihívás. De van egy ezüst bélés. Úgy érzem, hogy egy keze nélküli ember nagyon izgalmasnak találhatja ezt a játékot.
Egyszerű volt, semmi különös. DE! Amikor pálcáztam, "Magyarország" ellen játszottam, és rossz zászló volt ráerősítve! 😡😡 Magyar vagyok és ez sértő! 1 csillag biztosan!
Ez a játék nagyon szórakoztató, de azért adtam rá 3 csillagot, mert a botok. Mindig ugyanazok a nevek, így biztos lehetsz benne, hogy botokról van szó. Kicsit könnyű. Ha lenne bot mód és online mód, 5 csillagot adnék ennek a játéknak.
A legutóbbi alkalmazással nem nézhetek meg egy hirdetést, hogy több kulcsot vegyek a ládába, és bármit kipróbáltam, ami eszembe jutott, de nem működött. Kérjük, javítsa ki.
Hoop Stars Arcade ywx
Úgy értem, kezdetben ez egy szórakoztató játék. De nem más játékosok ellen játszom, ez egy mesterséges intelligencia játékos. Tehát minden alkalommal nyersz, hacsak nem 2 vagy.
Tetszik a koncepció, csak a vibrációt mindig kikapcsolom, de 1 szint után újra bekapcsol. Nagyon bosszantó állandóan ezt csinálni, ha csak így akarom tartani
kellemes egyszerű ügyességi játék
Nem akar elindulni nem tudom mi lehet a baja.
Szeretem ezt a játékot. Nagyon értek hozzá, és megvan az összes karika és labda. Szeretek egész nap kopogtatni és új dolgokat szerezni. Ha mindent megkapsz, kicsit unalmassá válik, de nagyobb kihívást jelent és szórakoztatóbb. Tudnál adni egy olyan frissítést, amely több kozmetikát és módot ad a játéknak?
Hú, a legújabb 10 pontos frissítés a nyeréshez szar. Kérjük, térjen vissza a régi 3 pontos verzióhoz, ahol nem nyerhet egyetlen labdakarikával. Mielőtt 3-szor kellett volna a győzelemhez, ők azt csinálták, hogy nagyjából az egyik alkalommal, amikor megcsinálod a karikát, te nyersz, ami egy szemét ötlet és rendszer.
2 perccel ezelőttig szerettem ezt a játékot. Bajnokság, dobáson vagyok, kezdődik a végső csata, felállok 3-0-ra, 2 kell a W-hez, aztán BOOM! Egy reklám! Megértem, hogy ez egy ingyenes játék, de ha nem tudod a legjobb részeiben játszani, akkor mi értelme van? Igazán kiábrándító, annyi tény, hogy tényleg hagytam egy véleményt.
Hidden Hotel: Miami Mystery სათავგადასავლო tlul