Post by lajumanamci on Feb 24, 2022 20:05:00 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ancient Planet Tower Defense Offline ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ancient Planet Tower Defense Offline IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ קודים תקלות primogems ▞▞▞
▞▞▞ Ancient Planet Tower Defense Offline 2022 version ▞▞▞
המשחק הזה כיף. אבל אחרי כמה רמות אי אפשר להשלים כל רמה בלי צורך להוציא כסף כדי לקנות דברים כדי שתוכל להשלים את הרמה. זוהי הונאה. כל משחק צריך להיות אפשרי לנצח מבלי לשלם כסף.
נראה שמיועד למשטח מסך גדול כי בטלפון לא יכול לעבור את מסך ההפסקה לאחר המשימה הראשונה. אין לחצנים גלויים להתקדם ואי אפשר להתרחק כדי לראות כפתורים. עיצוב גרוע.
למה המשחק הזה לא נותן לך בונוסים של אבני חן עבור כניסה כל יום או משהו, וברגע שאתה מקבל 3 כוכבים במשימה אתה משחק בו שוב אתה לא מקבל הרבה אבני חן, זה פשוט נראה שאתה צריך לקנות אותם כדי להמשיך במצב רע מאוד
כיף בהתחלה, אבל הקושי עולה 1/3 דרך הלוחות כדי לגרום לך לבזבז כסף או לטחון רמות בלי סוף כדי שאבני חן ישדרגו דברים. מאוד מתסכל.
משחק נהדר
המשחק רץ בסדר עד האי 2. שילמתי 2.99 עבור חבורה של אבני חן כדי להפוך את המגדלים שלי לחזקים יותר. המפה השנייה היא ללא תחרות לאחר שדרוגי מגדלים מסיביים. נקרעתי. אני אפילו לא יכול להחזיר את המשחק (בחינם) כדי לקבל את ה-$$ שלי בחזרה.
כמעט בלתי אפשרי לנצח את הרמות האחרונות של המשחק הזה, המפות עצמן קטנות מדי. נפח המטבעות שנצבר במהלך קרב כאשר נלחמים נגד אויבים הוא חסר חשיבות קיצוני, היכולת להרוויח כל נפח של מטבע נוסף מושתקת או חסרת חשיבות, פשוט לשים מנצח המשחק הזה לא שווה את המאמץ, למען הפרוטוקול זה לאחר שדרוג מלא של כל התותחים והצריחים
זה לא חדש עבור TD. גרפיקה נראית קצת עתיקה. זה נותן לי ויברציות מפוקסלות.
נראה עובד טוב. משחק הגנת מגדל פשוט.
אחרי רמה מסוימת זה פתאום הופך לבלתי אפשרי לנצח. מסיר התקנה. אני אוהב משחקי TD, אבל המשחק הזה הורס את הכיף שלך מיד.
שלם כדי לשחק. יכול לשחק רק כמות מוגבלת של משחקים ביום, ואז פתח את הארנק כדי לשחק יותר. אני בשמחה אוציא מעט כסף כדי לשפר את המשחקים...אבל לעולם לא כדי לשחק. עצוב באמת. אני אוהב את המשחק מאוד. סליחה על צוות העיצוב, שיש שם עיצוב משחק מצוין בצל התאגידים החמדנים.
הופך לבלתי אפשרי במהירות רבה מבלי לבזבז כסף. הוסר
Ancient Planet Tower Defense Offline Стратегије ldkj
רמת הקושי עולה לרמה בלתי ניתנת להפעלה בתוך 5 או 6 רמות כך שאתה נאלץ להוציא כסף. מעבר קשה. הוסר.
זהו למעשה משחק מהנה מאוד ללא פרסומות ויכולת משחק סבירה אם אתה לא רוצה לבזבז כסף אמיתי. אם תבחר לתמוך במפתחים, התגמולים אינם שוברי משחקים. הגרפיקה ברורה מבלי להיות מדממת, וה"סיפור" הוא אבסורד חמוד, לשון בלחי.
מערכת אנרגיה מוגבלת מאוד מונעת משחקי שחיקה לשדרוגים קטנים וההתקדמות פוגעת במהירות בקיר שבו בונוסים ברורים 1 כבר לא מאפשרים שדרוגים. כיף קצת, אבל נראה ששום דבר לא שווה לבזבז כסף כאשר קריסטלים מיועדים בבירור לשמש כמו מים.
Ancient Planet Tower Defense Offline Стратегије dey
משחק מהנה, חבל להגיע רחוק מדי במשחק שאתה צריך לבצע ברכישות משחקים. לא יכול להתקדם בלי לקנות, בלי תגמולים יומיים או משהו בסגנון הזה. אחרת כיף
לכוון טילים ליעדים זה זבל
Ancient Planet Tower Defense Offline Diskarte sqq
התחלה מעניינת. ממשק פשוט נחמד.
לא שווה לשחק אחרי 7-8 השלבים הראשונים, אלא אם כן אתה מוציא כסף אמיתי. קנה המידה של הקושי מוטה כדי להבטיח שאתה קונה דברים.
שלם ותנצח משחק לא יכול לנסות שוב בלי לקנות אז תדפוק אותך
Retro Garage - Car Mechanic Симулационни pmo
יש לי את כל העלאות הכוח. אבל אתה לא יכול להגיע לסוף, אפילו אם אתה צופה במדריכים. הם שינו את זה אז אתה צריך לשלם כדי לנצח.
משחק רע. פשוט אין דרך להתקדם בלי לשלם או לשחק באותה רמה שוב ושוב. פשוט משעמם.
המשחק טוב עד הסוף.. מצב הישרדות הוא חסר תועלת, הוא פשוט לא יפיל מטבעות זהב אז אין סיכוי להשיג כסף.. "רמת" ההמונים עולה מהר יותר ממה שאתה יכול להרוג אותם עם צריחי כסף מתחילים, אז הכל עניין של מזל האם מטבע זהב נופל או לא.. וכן, בדרך כלל הם לא ייפלו, לפחות לא במשחק מוקדם, אז אתה מבזבז זמן בתקווה לירידות ואין לך מה לעשות בזמן ההמתנה, כי אין לך כסף לכלום.. ( מטבעות זהב -> מכרה כסף, כסף הוא כסף במשחק לקניית צריחים)
משחק מגדל טוב ומאתגר, החיסרון היחיד הוא (עבור אותם שחקנים חופשיים) בהחלט תצטרכו לחזור ולחזור על רמות כדי לאסוף את אבני החן ששימשו לבניית ההגנות שלכם.
כיף עד לשלב 4....אז משתלם לשחק...לא יכול להתקדם אלא אם כן זורקים כסף אמיתי...חבל, זה היה מגניב עד לאותו שלב
משחק ממש נחמד, לא שיחקתי הרבה זמן, גורם לך להשתמש בחומר האפור שלך 😊
קשה למצוא משחק TD טוב שאני אוהב אבל זהו זה.
יתרונות: מכניקה פשוטה, מגדלים פשוטים, עקומת למידה קלה חסרונות: אתה צריך שדרוגים לא מיומנות כדי לשחק, שדרוג יהלומים עלות וטחינת יהלומים בלתי אפשריים, כך שהמשחק הזה לא ניתן לסיים בחינם אלא אם כן אתה מקדיש את חייך לטחינת יהלום אחד בסיבוב , מכניקה פשוטה פירושה שהוא משעמם מהר
די צריך לקנות במטבע המשחק רק כדי להגיע מספיק רחוק למשחק כדי שיגידו לך שאתה צריך לקנות את המשחק המלא כדי לשחק בכל הרמות. אל תוריד את המשחק הזה.
מאוד מהנה. קשה מספיק כדי להשאיר אותי מאורסת, אבל מסוגל להשלים כדי שלא אכעס להיגמל! - חחח **אני אוהב משחקי מגדלים, וזה משחק נהדר, IMHO.
לא יכול ללכת רחוק יותר בהישרדות אין סיכוי להשתפר. זה לא אתגר אחרי רמה 100 פשוט קבל הפסד
משחק מגניב ולא מלא בפרסומות.
משחק ההגנה האהוב עליי במגדל אבל הרכישות שלי בתוך האפליקציה (אבני חן) לא חוזרות. מחקתי את המשחק לכמה חודשים ועכשיו התקנתי אותו מחדש ואבני החן שלי בשווי 20$ שלי לא מאוחזרות! מה קורה? ניסיתי לסנכרן חשבונות אבל הרכישות עדיין לא אוחזרו! אנא עזור!
אין דרך ליצור קשר עם האפליקציה אין דרך לנצח רמה של 6.3 סלעים. הצלחתי לנצל הכל על ידי משחק ואתה מגיע למקום אפילו עם רובי בסיס מרביים אתה לא יכול להשמיד אויב מסוים כי הם מחדשים את משימת הכשל שהם צריכים לתקן , אתה לא יכול לשים צריחי נשק בקרבת מקום כדי לעזור. הקלטתי וידאו וצילומי מסך להוכחה שזו משימת כישלון.
Ancient Planet Tower Defense Offline הורדת חבילת אנדרואיד
משחק אופליין מהנה במיוחד והטוב מכולם, ללא פרסומת..