Post by lajumanamci on Feb 24, 2022 20:08:14 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Blackmoor 2: Action Platformer ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Blackmoor 2: Action Platformer IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ קוד לרמות הרבה אבני חן ▞▞▞
▞▞▞ Blackmoor 2: Action Platformer 2022 version ▞▞▞
אני מדרג את זה שלוש המשחקיות חלקה הכל מדהים אבל האם אתה יכול לעשות עדכונים בעתיד אתה יכול לעשות בוטים במצב סיפור 4-10 שחקנים בבקשה אבל המעבד נלחם איתך אז בבקשה הוסף את אלה שאמרתי.
המשחק לא כל כך נקי או פועל בצורה חלקה בקרב.
הסיפור הטוב ביותר הגרפיקה הטובה ביותר אי פעם ובוסים אני אוהב את זה
סיפור המשחקים די כיף אבל הפופ מבאס היריב עושה את ההתקפות שלו הרבה יותר מהר והם מגיעים לשם בצורה מיוחדת יותר מהר כדי שלא תוכל להתקדם
Blackmoor 2: Action Platformer Акционе qlwf
אני מחבב את זה
כל כך טוב עד כה, רק שיחקתי במצב סיפור עד כה, אבל זה בהחלט משחק חזק עד כה. הבוסים קשים אבל לא זורקים את הטלפון שלך חזק על הקיר
Blackmoor 2: Action Platformer Akcijske igre puu
5 אם אתם תתקנו את השהיה ב-pvp
C--cc---
אנא הוסף הימורי Boss vs Boss כמו בהימור הראשון.
Blackmoor 2 Fantasy Action Platformer mod apk (הרבה כסף) v9.2 ...
לפעמים אתה לא יכול להכות את האויב בזמן שהאויב עושה אנימציה וגם אתה לא יכול לעשות אותם אז כן זה חיבוק גדול. וגם במוד PvP ה-NPC תמיד ספאם את כפתור ה-Skill כאילו אין מגניב עבור ה-AI.
משחק טוב מאוד אני אוהב את מצב מרובה המשתתפים בו אני יכול לשחק עם חברים ואני יכול גם ליצור צינוק משלי ולשחק בו. Pvp זה גם מאוד מדהים! 👍
פעם אהבתי את המשחק הזה אבל במצב אפל אם אתה נלחם עם הבוס התולעת הזה, זה בערך ככה אם זה תופס אותך על ידי נשיכתך הוא מנתח 25 נזקים במצב רגיל אבל במצב אפל את ה-35 אני פשוט שונא את הבאג הזה כל כך מטורף הבוס החם ממשיך לקפוא בכל פעם שהוא משתמש בפיצוץ האש המטורף של דרגון בול
המשחק בסדר אבל יש להם הרבה בעיות כמו המפה קטנה מדי והרמה המקסימלית היא 20 אבל היא מגיעה רק ל-16 כדי להתחזק. הם צריכים להיות הרבה יותר סיבובים ויותר רמות כדי לקבל יותר HP ויותר מזל, יותר מהירות, יותר תקיפה, ויותר בריאות.
בקרת הקפיצה ממש גרועה וכמה בוסים עושים את המשחק בפיגור.
לא אהבתי את המשחק הזה מכיוון שכשניסיתי אותו לראשונה הפקדים היו קשים. כשעשיתי שחקן יחיד, זה מאוד קשה והמשחק ממשיך לשלוח לי דואר זבל של אויבים וויתרתי ברמה השלישית. המשחק המשיך לשלוח דואר זבל לאויבים שמחזיקים אותך ומזיקים לך ואני אפילו לא הצלחתי להגיע למחסום הראשון של הרמה.
מה הבעיה עם האויבים בהתחלה למה הם פועלים כשאני רק ברמה 5
כשאתה מנצח את העיירה שאף פעם לא ישנה במצב סיפור, זה נהיה בלתי אפשרי לנצח תאריכים אחרים לאחר מכן. כשאתה מת אתה לפעמים לוחץ על bacm ל-checkpoin אבל זה נותן לך מלא וזה לא ניתן לדילוג ואתה אפילו לא מקבל פרס אתה פשוט חוזר למחסום.
יכול להיות משחק טוב אבל הוא נוצר על ידי מפתחים גרועים. מלא בלאגים של 1-2FPS שטויות. תנועת מצלמה גרועה (היא מפסיקה לרדוף אחריך) בינה מלאכותית גרועה, מרובה שחקנים לא מסונכרנת ושוב בינה מלאכותית גרועה.
בסדר
זה מגניב וגם קל לשחק משחק מגניב אני קצת אז אני נותן 3 כוכבים בלבד
המשחק הכי טוב אי פעם
Injustice 2 2.7.0 MOD APK + נתונים - APK Home
אופי לא מאוזן: פרנק
פתח את המשחק, המודעה הופיעה, מחק את המשחק
משחק מהנה עד כה. מזכיר לי קצת את הדרקון הכפול של פעם.
הוסף כפתור בעיטה שחקן אקראי יצטרף ויהרוס את המשחק בכך שהוא לא יזוז או טרול לכולם הוסף כפתור בעיטה הוסף כפתור בעיטה
המשחק עצמו די טוב, נהניתי מהמעט ששיחקתי בו. מה שיש לי עם בעיה זה האפשרויות עבור הפקדים. אני רגיל מאוד שיש לי משטח תנועה סטטי, אז אני יכול להקיש על הכיוון שאליו אני רוצה ללכת במקום לגרור אותו בכל פעם. בגלל זה לא יכולתי לשחק הרבה מהמשחק, ובהחלט הייתי מוכן לשחק הרבה יותר ממנו אם האפשרות הייתה קיימת. אני חושב שגם משטח התנועה והלחצנים האחרים מחליפים מקומות לאנשים שמאליים נשמעים טוב.
Blackmoor 2: Action Platformer Action oqli
Blackmoor 2: Action Platformer Hành động hfk
אפי פשוט זורקים אותך החוצה כשאתה נשאר זמן רב עם Google Play דבר זכור זאת בנוסף אני בן 10 כדי שאוכל לשחק בו
אהבתי את המשחק כי הוא מאוד קשה אבל ביוצר רמות מותאמת אישית אין מיניונים או מלאכים שבהם אתה יכול להשתמש כדי שהשחקן יעזור להם, גם אני לא מוצא את החנית או הקשת השלד מרמת המצור על הטירה. אני אוהב את המשחק הזה.
המשחק הזה כל כך מטופש שהוא שולט מוזר שקופסאות ההיט בוקסות מהגג אני לא יכול אפילו לנצח את הבוס בטירה כי כמה שבור הן היו ה-hitboxes FIX THE HIT BOXES FIX IT
משחק נחמד
זבל שלם זה אפילו לא עובד כמו שצריך
אחד המשחקים הטובים ביותר ששיחקתי בחנות apo. לא לשחק כדי לנצח. אתה רק צריך לטחון וככה אני אוהב את זה.
לא יכול לשחק עם מישהו באייפון אם יש לך אנדרואיד (בפלטפורמה חוצה)
ב-pvp זה היה בפיגור עד הרבה וה-enmy hp לא זז כשה-pvp בפיגור משעמם ורע
הדמויות עם התקפות החטיפה כל כך מעצבנות שהבוטים פשוט שולחים ספאם למתקפות החטיפה
משחק מעולה, כולם צריכים לנסות אותו. האם יש דרך לכבות את הכפתורים על המסך אם אני משתמש בבקר פיזי?
משחק מצוין
למה ורמה אחת /5 במעלית כולם באים אחריך זה כאילו אם יש לך מתג נינטנדו כולם באים אחריך המשחק הזה גרוע אז המיטה תדביק את 2 הדמויות הראשון שאתה מתחיל אחד נראה כמו קישור מאגדת זלדה אבל יש לו כף
My Home - Design Dreams عمومی fslx
מה, המשחק מנסה מאוד לחלוב אותך. קנה את זה, קנה את זה. בנאדם, זה הורס את החוויה.
מאוכזב במצב צינוק כי חשבתי שתקבל הכל בחינם ותוכל לעשות רמות מותאמות אישית טובות עם הרבה מפלצות לבחירה אבל זה מאכזב כי באחת הרמות יש קשתים ושלדים עם חניתות ומגנים אבל הם אין איפה אפשר למצוא אז כוכב אחד
זה משחק צפייה במודעות 2 לנצח ואתה צופה במודעה אחת בכל 30 שניות
זה משחק ממש טוב אבל הרמות נעשות קשות עד מהר
משחק מדהים עם שליטה גרועה
זה כיף אבל הבוסים בלתי מנוצחים ואתה והאימונים לא עושים כלום
Or Ios Controller Gaming Joystick For Cloud Games ... 18 דן את איש: פעולה Platformer ... 41 Blackmoor 2